Image alt

Коmpanija CITY JET 24 – pouzdan partner u svetu biznis avijacije.

Višegodišnje iskustvo i ugovori sa vodećim avio-kompanijama sveta omogućavaju nam da Vas prijatno iznenadimo povoljnom cenom i visokim nivoom servisa.

Za nas nema nerešivih zadataka i naš klijent je uvek zadovoljan.

CITY JET 24 je vodeća kompanija u ruskoj i pribaltičkoj biznis avijaciji. Мi pružamo potpunu lepezu usluga u oblasti iznajmljivanja privatnih aviona.

Geografija naših letova obuhvata sve pravce od unutrašnjih do međunarodnih letova do svih destinacija.

СITY JET 24 ima direktan pristup do 50 000 letelica po čitavom svetu koje poseduju sertifikate korisnika, osiguranja i dokumente kojima se potvrđuje blagovremeno obavljanje svih neophodnih tehničkih provera. To nam omogućava da u najkraćem mogućem roku ponudimo optimalnu varijantu preleta, koji će zadovoljiti sve zahteve bezbednosti i komfora leta.

Naše kancelarije se nalaze u Моskvi, Sankt Peterburgu i Stokholmu. Isto tako mi imamo i globalnu mrežu partnera u takvim krupnim gradovima Evrope, Azije i Severne Amerike, kao što su: London, Ženeva, Frankfurt na Majni, Astana, Jerevan, Baku, Dubaj, Njujork. Majami.

Zahvaljujući tome, CITY JET 24 se odlikuje velikim poznavanjem osobenosti lokalnog tržišta, što nam omogućava da pronađemo optimalno rešenje za Vaše zadatke i da dajemo informacije na raznim jezicima, što nije dostupno manjim kompanijama ili privatnim brokerima.

Menadžeri CITY JET 24 poseduju svetski nivo stručnosti i višegodišnje iskustvo u rešavanju svih pitanja vezanih za organizaciju preleta svih stepena složenosti, uključujući i one za vreme Ekonomskih foruma, Olimpijskih igara, Šampionata, Filmskih festivala i drugih sveobuhvatnih događaja državnog i međunarodnog nivoa.

Svaki klijent CITY JET 24 ima svog ličnog menadžera koji je u stalnoj vezi sa klijentom 24/7.

CITY JET 24 je garant bezbednosti i komfora na letelici, kao i brzine i poverljivosti prilikom organizacije leta.

Ponosni smo na činjenicu da su među našim klijentima i članovi Vlade Ruske Federacije i zemalja Istoka, poznate korporacije, zvezde sporta i umetnosti, poštovane porodice.

КОMPANIJA CITY JET 24 – POUZDAN PARTNER U SVETU BIZNIS AVIJACIJE