SERVIZI VOLIVIP ČARTER LETOVI
 24/7
Fleksibilnost ruta i reda letenja, ubrzano VIP servisiranje na aerodromima, individualni servis na letelici. U svako, za Vas udobno vreme, mi letimo tamo gde Vi poželite i poklanjamo Vam ničim ograničenu slobodu dislociranja u vremenu i prostoru. Svaki detalj Vašeg preleta biće besprekoran i ostaviće na Vas nezaboravni utisak.
BIZNIS ČARTER LETOVI
24/7
Iznajmljivanje aviona biznis avijacije po hitnom postupku za obavljanje preleta do destinacija za pregovore, poslovne susrete, obavljanje odgovornih obaveza ili prezentacija. Usluge biznis čartera koriste političari, preduzetnici, biznismeni, rukovodioci korporacija i privatnih kompanija.
GRUPNI ČARTER LETOVI
24/7
Za takve potrebe nudimo širok izbor vazdušnih brodova kapaciteta do 580 putnika. Idealno rešenje za prevoz:
- rukovodstva i menadžera kompanije;
- sportskih ekipa;
- glumaca, muzičara, umetničkih grupa;
- društava sa 20 i više članova.
МЕDICINSKI ČARTER LETOVI
24/7
Prevoz bolesnika do medicinskih punktova i zdravstvenih ustanova, u kombinaciji sa pružanjem medicinske pomoći tokom leta. Svi avioni su snabdeveni neophodnom preventivnom i opremom za reanimaciju. Tokom leta u avionu je prisutno nekoliko lekara specijalista za pružanje neodložne lekarske pomoći i kontrolu stanja bolesnika.
IZNAJMLJIVANJE HELIKOPTERA
24/7
Veliki izbor helikoptera kapaciteta od 3 do 20 putnika, za ekskurzije, proslave, brzi i udobni prevoz na rastojanja do 600 km.
IZNAJMLJIVANJE JAHTI
24/7
Iznajmljivanje jahti u bilo kojoj tački sveta, uvažavajući Vaše želje, bilo da se radi o gradskim šetnjama, za praznike, za romantična putovanja, ribolov, egzotični ili porodični odmor.
TRANSFER
24/7
Najbolja kola različitog kapaciteta dopremiće Vas i Vaš prtljag do željenog odredišta uz maksimalan komfor i bezbednost.

Naručite obračun čarter leta odmah 


CITY JET 24